Valilik açıkladı: O alanlar dışında yasak!

Malatya Valiliği açık yer toplantısı yapılacak mahalleler ve dağılma yönleriyle ilgili belirlenen alanları kamuoyu ile paylaştı.
Valilik açıkladı: O alanlar dışında yasak!
Malatya Valiliği açık yer toplantısı yapılacak mahalleler ve dağılma yönleriyle ilgili belirlenen alanları kamuoyu ile paylaştı
Valilik, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6 ve 22. maddeleri ile aynı Kanunun Uygulanmasına Dair Yönetmelik kapsamında Battalgazi İlçesinde açık yer toplantısı yapılacak, gösteri yürüyüşü yapılacak güzergâh, yürüyüşe geçmek üzere toplanılacak yerler ile dağılma yönlerini belirledi.
Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “2024 yılı için Battalgazi İlçesinde açık yer toplantısı yapılacak, gösteri yürüyüşü yapılacak güzergâh, yürüyüşe geçmek üzere toplanılacak yerler ile dağılma yönleri, basılı veya çoğaltılmış, el ile yazılmış davetiye, resim, afiş, pankart vb.nin asılacağı veya yapıştırılacağı yerler gözden geçirilmiş, planlanan yerler belirtilmiştir” denildi.
Açık Yer Toplantısı Yapılacak Mahaller ve Dağılma Yönleri şöyle:
Battalgazi Kernek Meydanı açık yer toplantı alanı olmak üzere, dağılma güzergâhı olarak açık yer toplantı alanından Cengiz Topel Caddesi, Fuzuli Caddesi ve Hamit Fendoğlu Caddesi Yunus Emre Caddesi) istikameti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sıfır TV Üzerinden Yayınlanacağı Açıklanan Maç 20 Dakikadır Başlamadı
- Malatya Büyükşehir’den Yavuz Bingöl ve Elif Buse Doğan Konseri Müjdesi
- Erdoğan Dondan Etkilenen Sigortasız Üreticilere 3.8 Milyar Lira Destek Sözü Verdi
- Yamadağı Kayak Merkezi Tahrip Edilmeye Bırakıldı
- Yeşilyurtspor, Suvermez Maçıyla Sahaya Dönüyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.