Ömer Çelik’ten SDG Açıklaması: “Emir Verildiği Anda Operasyon Yapacak Güce Sahibiz”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Suriye Demokratik Güçleri’ne (SDG) ilişkin açıklamalarda bulunarak, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin olası bir operasyon için hazır olduğunu vurguladı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Suriye Demokratik Güçleri’ne (SDG) ilişkin açıklamalarda bulunarak, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin olası bir operasyon için hazır olduğunu vurguladı.
Çelik, “Silahlı kuvvetlerimiz emir verildiği anda hiç beklemeden operasyon yapabilecek güce sahip” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin önceliğinin sahada askeri bir harekâta gerek kalmaması olduğunu belirten Çelik, buna rağmen gerekli görülmesi halinde tereddüt edilmeyeceğini dile getirdi.
“Biz buna ihtiyaç kalmasın istiyoruz. Ancak ihtiyaç olursa tereddütsüz gerçekleştirilir” diyen Çelik, Türkiye’nin ulusal güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı kararlılıkla hareket edeceğini kaydetti.
Açıklama, Türkiye’nin sınır güvenliği ve Suriye’nin kuzeyindeki gelişmelere ilişkin tartışmaların sürdüğü bir dönemde geldi. Yetkililer, Ankara’nın diplomatik yolları öncelediğini ancak sahadaki risklere karşı askeri kapasitesini hazır tuttuğunu vurguluyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Başkan Sami Er: “Yepyeni Bir Malatya Oluşturuyoruz”
- Kutsal Yolculukta Duygu Seli: İlk Hac Kafilesi Gözyaşlarıyla Uğurlandı
- İnönü Caddesi’nde Kaza Kamerada: El Frenini Çekmeyince Araç Hareket Etti
- Malatya’nın Geleceği Üretim, Teknoloji Ve Katma Değerli İhracatta
- Malatya’da Sporun Kapsayıcı Gücüyle Özel Sporcular Sahada İz Bıraktı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.