Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mart ayında kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mart ayı başı itibariyle kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi, vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre; düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu:
Erdoğan'ın öne çıkan açıklamalarından bazıları şöyle:
Gübre desteklerini yüzde yüz artışla iki katına çıkarıyoruz Buğday, arpa, çavdar yulaf gibi hububat ürünlerinde dekar başına desteği 8'den 16 liraya yükseltiyoruz.
"Kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz"
İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz.
Mart ayı başı itibariyle kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi, vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre; düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız.
Uzaktan eğitim ve restoranların durumu
Halen uzaktan eğitimle faaliyetlerine devam eden öğrencilerimizin durumu, illerimizdeki vaka sayısına göre değerlendirilecektir.
Restoran, kafe, kıraathane ve benzeri esnafımızı rahatlatacak adımların yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır."
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt’ta ailelerin hikayesi perdeye taşınıyor
- TOBB Malatya Genç girişimciler kurulu tarafından kadın girişimci Hafure Adak’a plaket
- İnönü Üniversitesi, Malatya Tanıtım Günleri’ne renk kattı
- Malatya’da Balkon Faciası: Genç Kız Ağır Yaralandı
- Battalgazi’de Ücretsiz LGS ve YKS Kursları Yoğun Talep Görüyo
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.