Malatya Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Yeni Başhekimi

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine aynı yerde yaklaşık 4 yıldan beri başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Selçuk Sinanoğlu atandı.
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinden 1 Temmuz 2022 tarihinde Doç. Dr. Serdar Deniz istifa etmiş ve bu tarihten itibaren başhekim ataması yapılmamıştı.
Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Selçuk Sinanoğlu
1984 yılında Malatya’da doğdu. 2009 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. ihtisas eğitimini 2015 yılında İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Pediyatri Anabilim Dalında tamamladı. 2018 yılında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekim yardımcılığı görevine başladı. 2020 yılında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Pediatri Anabilim Dalına Dr. Öğretim Üyesi olarak atandı. İngilizce bilen Sinanoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt Belediyesi’nden Kurban Satış Ve Kesim Yerlerinde Bayram Mesaisi!
- Milli Egemenlik Ortaokulu Hokey Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu
- İnönü Üniversitesi Öğrencileri Dezenformasyonla Mücadele Zirvesi’nde Yer Aldı
- Şehitler Bayram Öncesi Dualarla Anıldı
- Battalgazi Belediyesi’nden Yıl Boyu Sosyal Destek Seferberliği
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.