BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Malatya
30 Ekim, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.98
  • EURO
    48.86
  • ALTIN
    5348.0
  • BIST
    10.871
  • BTC
    113100.44$

WhatsApp geri adım attı: Gizlilik sözleşmesinin tarihini erteledi


WhatsApp geri adım attı: Gizlilik sözleşmesinin tarihini erteledi
Yenilenen gizlilik sözleşmesine gelen tepkiler üzerine Whatsapp, yapılacak değişikliği 15 Mayıs'a ertelediğini duyurdu.

Whatsapp, tartışmalı kararından geri adım attı. Güncelleme sonrası kullanıcı verilerini Facebook ile paylaşılacağını açıklayan şirket, düzenlemeyi 15 Mayıs'a erteledi. 

Whatsapp tarafından yapılan açıklamada, "paylaşılan konumlarının görülmediğini" ileri sürülerek kişi listelerinin Facebook'la paylaşılmadığı savunuldu. 

8 Şubat'ta hiç kimsenin hesabının askıya alınmayacağı ya da silinmeyeceği kaydedilen açıklamada, "gizlilik ve güvenlik konularındaki yanlış bilgilendirmeyi ortadan kaldırmak için daha fazla çalışılacağı" ifade edildi.

Kullanıcı bilgilerini Facebook ile paylaşma kararı, uygulamaya olan ilgiyi kısa sürede düşürmüş, milyonlarca kullanıcı diğer uygulamaları kullanmaya başlamıştı. (İLKHA)


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!