Vali Baruş,Pazarcıları Denetledi

Vali Aydın Baruş, ilimiz Zafer Mahallesi, Başharık Mahallesi ve Özalper Mahallelerinde kurulan Semt Pazarlarını ziyaret ederek dünyayı ve ülkemizi derinden etkileyen koronavirüs (covid-19) salgınına karşı alınan önlemleri yerinde inceledi.
İl Hıfzıssıhha Kurulunun 2020/15 sayılı kararı gereğince pazar yerlerinin kurulması ve işleyişine ilişkin alınan tedbirleri denetlemek üzere Zafer Mahallesi, Başharık Mahallesi ve Özalper Mahallelerinde kurulan pazarlarıngiriş ve çıkış kontrol yerlerinde denetimlerde bulunan Vali Baruş, bölgede alınan önlemler ve pazar yerinin kurulmasına ilişkin alınan kararlar doğrultusunda sürdürülen uygulamalar hakkında ilgililerden bilgi alarak kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
İnceleme ziyareti sırasında yaptığı değerlendirmede, "Korona virüsün en temel özelliğinin yayılma hızının yüksek olmasıolduğunu hatırlatan Vali Baruş, salgının yayılma hızını azaltmanın ise vatandaşlarımızın sosyal hareketliliğini en aza indirerek sosyal izolasyonu sağlamaktan geçtiğini vurgulayarak vatandaşların bu amaç doğrultusunda alınan tedbirlere sıkı sıkıya uymalarını istedi.
Vali Baruş'a İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyesi yetkilileri eşlik etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt’ta ailelerin hikayesi perdeye taşınıyor
- TOBB Malatya Genç girişimciler kurulu tarafından kadın girişimci Hafure Adak’a plaket
- İnönü Üniversitesi, Malatya Tanıtım Günleri’ne renk kattı
- Malatya’da Balkon Faciası: Genç Kız Ağır Yaralandı
- Battalgazi’de Ücretsiz LGS ve YKS Kursları Yoğun Talep Görüyo
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.