Trabzonspor'dan bir transfer daha! Anlaşma sağlandı

Trabzonspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Ekol Hastanesi Balıkesirspor'un Malili kanat oyuncusu Aly Malle ile prensip anlaşmaya vardı.
TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp başkanı Kadir Dağlı, Malili kanat oyuncuları Aly Malle ile ilgili Trabzonspor'la prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.
AA muhabirine açıklamalarda bulunan Dağlı, forvet oyuncuları Rahmi Anıl Başaran'ın Trabzonspor'a transferinin ardından kanat oyuncuları Aly Malle ile ilgili de bordo-mavili ekiple görüşmelere başladıklarını belirtti.
Dağlı, Aly Malle'nin Udinese'de olan sözleşme konusunda opsiyonunu kullandıklarını ifade ederek, "Transfer konusunda Trabzonspor'la ilk görüşmemizi yaparak prensip anlaşmasına vardık. Aly Malle'nin Trabzonspor'a transferi için görüşmeleri tamamlayıp resmi imzaları atacağız." dedi.
Öte yandan Dağlı, bordo-mavili takımın genç oyuncuları Serdar Güncü ile de yakından ilgilendiklerini sözlerine ekledi.
Sezon başında Udinese'den Ekol Hastanesi Balıkesirspor'a kiralık gelen Aly Malle 21 maçta 4 gol attı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yalova’daki Operasyonda 3 Polis Şehit Oldu: 15 İlde Eş Zamanlı Baskın
- Alanya’da Kümes Baskını: 6 Başıboş Köpek 30 Cins Tavuğu Telef Etti
- Tahliyeden 3 Gün Sonra Cinayet: Diyarbakır’da Kadın Toprağa Gömülü Bulundu
- Ortadoğu ve Afrika’da Güç Mücadelesi: Bölgesel İttifaklar ve Artan Gerilim
- Malatya'da cami tuvaletinde baygın bulunan genç hastaneye kaldırıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.