Taşkent Maratonunda ülkemiz için koştular

ERZURUM (İHA) - Uluslararası Taşkent Maratonu’nda "Palandöken Masterlar" koşu ekibi, Türkiye ve Erzurum’u gururla temsil ettiler.
ERZURUM (İHA) - Uluslararası Taşkent Maratonu’nda "Palandöken Masterlar" koşu ekibi, Türkiye ve Erzurum’u gururla temsil ettiler.
Bu yıl yedincisi düzenlenen "Uluslararası Taşkent Maratonu", 13 Nisan 2025 Pazar tarihinde Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te gerçekleştirildi. Maratonda, ülkemizi ve Erzurum’ı "Palandöken Masterlar" koşu ekibi temsil etti. Çeşitli meslek dallarından oluşan (hukukçu, iş insanı, akademisyen, bürokrat ve emekli) ekip, 24 sporcu ile yarışmanın gerçekleştiği iki kategoride maratonu başarıyla tamamladı.
Maratonun ardından "Palandöken Masterlar" koşu grubu Özbekistan’ın Hiva, Buhara, Semerkant ve Taşkent şehirlerini ziyaret ederek Türk ve İslam coğrafyasında geçmişin izlerini sürdü ve bölgede Erzurum kültürünün tanıtımına da büyük katkı sağlamış oldu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Uluslararası öğrenciler Darende’de Türk kültürünü keşfetti
- Malatya’da İstanbul depremi tedirginliği! İşte tek sebebi
- Yerli ve Milli Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın'dan 1 Mayıs Mesajı
- Vali Seddar Yavuz'un 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
- Başkan Kılıç İşçi her zaman kalkınmanın mihenk taşıdır
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.