Malatya
23 Temmuz, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Sadık’a Milli Takım Yolu


Sadık’a Milli Takım Yolu
Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim’e bağlı olarak görev yapan Milli Takımlar İzleme Komitesi teknik direktörleri, PTT 1.Ligi 13’ncü hafta maçlarından Altınordu – Yeni Malatyaspor maçında, defans oyuncusu Sadık’ı yakından takip etti.

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim’e bağlı olarak görev yapan Milli Takımlar İzleme Komitesi teknik direktörleri, PTT 1.Liginin 13’ncü haftasında İzmir Atatürk Stadyumunda oynanan Altınordu – Yeni Malatyaspor maçını tribünden takip etti. Oyuncuların son form grafiğini gözden geçirmek için Altınordu – Yeni Malatyaspor maçını takip eden komite, son günlerde adı Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’la anılan Sadık’ı da yakın kıskaca aldı. İzleme komitesi yetenekli futbolcu için olumlu raporlar verildiği gelen haberler arasında yerini aldı.

Yeni Malatyaspor’da forma giyen 1993 doğumlu milli futbolcu Sadık Çiftpınar, U-17, U-18, U-19 ve U-20 Milli takım formasını 21 kere giymiş ve Teknik direktör Feyyaz Uçar, Tolunay Kafkas ve Abdullah Ercan’ın en beğendiği futbolcular arasında yerini almıştı. U-17 Milli takımdan antrenörü olan şimdi ise Fatih Terim’in yardımcılığı görevini üstlenen Abdullah Ercan’ın talimatıyla mercek altına alınan Çiftpınar, performansı ile birçok takımı transfer listesine girmiş durumda. A Milli takım aday kadrosu için düşünülen Sadık Çiftpınar, Altınordu karşısında ikinci yarıda Yeni Malatyaspor’un galibiyet golünü kaydetmişti ve takımının deplasmanda üç puanı kazanmasına neden olmuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!