Malatya’nın Doğanşehir ve Arapgir ilçelerinde eğitime kar engeli

Malatya’nın Doğanşehir ve Arapgir ilçelerinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bugün ara verildi.
(İHA) - Malatya’nın Doğanşehir ve Arapgir ilçelerinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bugün ara verildi.
Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle ilçedeki tüm okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Arapgir Kaymakamlığı da benzer şekilde olumsuz hava şartları sebebiyle ilçe genelinde eğitime bugün ara verildiğini açıkladı. Ayrıca hamile, engelli, diyaliz hastası ve kronik hastalığı bulunan kamu görevlilerinin idari izinli sayılacağı belirtildi.
Yetkililer, vatandaşları buzlanma ve muhtemel risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kar yağışının etkisini sürdürmesi halinde yeni değerlendirmelerin yapılacağı bildirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Uluslararası öğrenciler Darende’de Türk kültürünü keşfetti
- Malatya’da İstanbul depremi tedirginliği! İşte tek sebebi
- Yerli ve Milli Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın'dan 1 Mayıs Mesajı
- Vali Seddar Yavuz'un 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
- Başkan Kılıç İşçi her zaman kalkınmanın mihenk taşıdır
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.