Malatya'nın Darende ilçesinde tır yangını kontrol altına alındı

MALATYA (İHA) - Malatya'nın Darende ilçesinde mobil beton santrali taşıyan bir tırda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü.
MALATYA (İHA) - Malatya'nın Darende ilçesinde mobil beton santrali taşıyan bir tırda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü.
Malatya'nın Darende ilçesine bağlı Yazıköy Mahallesi mevkisinde, mobil beton santrali taşıyan bir tırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Tır sürücüsü durumu fark ederek aracı yol kenarına çekti ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende İtfaiye Amirliği ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını büyümeden kontrol altına aldı.
Yangın nedeniyle tırda maddi hasar meydana gelirken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 35'lik Çınar Zamana Meydan Okuyor: Eren Tozlu’dan Süper Lig’de Masterclass!
- KYK Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı
- İnönü Üniversitesinde "Araştırma Üniversitesi" Hedefi ve Güncel Akademik Görünüm
- Malatya’da Okula İlk Adım “Amin Alayı” ile Atıldı
- Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Yener Oba Mersin’e Atandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.