Malatyalı Fotoğrafçılar, Saklı Cenneti Fotoğrafladı

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) , Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi (MABESEM) ve Doğanşehir Halk Eğitim Merkezi Fotoğrafçılık Kursları öğrencileri Erzincan ilinin Kemaliye İlçesini fotoğrafladılar.
Fotoğraf eğitmeni ve Tur lideri Berk Kırlangıç yaptığı açıklamada , Kemaliye ilçesinin bir cennet olduğunu bu cennetin kursiyerler tarafından görülüp fotoğraflanması gerektiğini , bu amaçla da bu turu düzenlediklerini , bir sonraki durağında Şanlıurfa olduğunu belirtti. Fotoğraf ekibi Kemaliye ilçesini fotoğrafladıktan sonra Karalık Kanyonda tekne turu yaptı.
Kursiyerlerden Serkan Arslan ise yaptığı açıklamada gezinin çok güzel ve keyifli geçtiğini söyledi. Kemaliye’ye ilk defa geldiğini belirten Arslan , Fotoğraf ekibiyle buraları gezmenin çok güzel olduğunu söyleyerek turu organize eden Berk Kırlangıç’a teşekkür ettiğini ifade etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Turgut Özal Gençlik Merkezi'nin Temeli Atma Töreni Gerçekleştirildi
- Malatya Valisi Seddar Yavuz: “Bayram Boyunca 2 Bin 911 Personel Görev Başında Olacak”
- CHP İmamoğlu İçin Alana Çıktı: “Durmayacağız, Susmayacağız, Bir An Bile Yorulmayacağız”
- TÜRK BÜRO-SEN Adliyeler Şubesi’nden Duyarlı Davranış: 18 Mart’ta Şehitlerimize Vefa
- Tecde’de Bodrum Katındaki Spor Salonunda yangın paniğe yol açtı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.