Malatya
28 Temmuz, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    40.58
  • EURO
    47.79
  • ALTIN
    4352.2
  • BIST
    10.643
  • BTC
    118264.95$

Malatyalı aile sobadan zehirlendi!

Malatyalı aile sobadan zehirlendi!
6 Şubat depremlerinin ardından Malatya'dan Ankara'ya giden Yıldırım ailesinden 75 yaşındaki dede ile 2 yaşındaki torunu sızan karbonmonoksit gazından hayatını kaybetti.

Olay, Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’dan Ankara’ya gelen Yıldırım ailesinden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine eve giren polis ekipleri 75 yaşındaki Mustafa Yıldırım ile 2 yaşındaki torununun hareketsiz görünce sağlık ekibi istendi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede dede ve torununun hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan ilk incelemeye göre; dede ve torununun sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Yapılan otopsiden sonra dede ve torununu cenazesi toprağa verilmek üzere Malatya’ya gönderildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!