Malatya'da iş yerine silahlı saldırı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Yaralananın olmadığı olayda 3 kişi gözaltına alındı.
MALATYA (İHA) - Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Yaralananın olmadığı olayda 3 kişi gözaltına alındı.
Olay, 12.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Barguzu Caddesi üzerinde kiralık olduğu belirlenen seyir halindeki bir araçtan çevredeki bir iş yeri ile park halindeki bir araca silahlı saldırı düzenlendi. Yaralananın olmadığı olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, olaya karıştıkları belirlenen A.K., E.Ş. ile M.S.Ç.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sağlık Bakanlığı hastane 3658 sürekli işçi alımı başvuru kılavuzu ve şartları açıklandı 2025 illere göre dağılım
- Hastane sürekli işçi alımında illere göre kontenjan dağılımı ve kılavuzu açıklandı 2025
- Başkan Er, MASKİ ve Yol Yatırım Programı'nı açıkladı
- Malatya’da kırsal mahallelerde zabıta denetimleri sürüyor
- Başkan Taşkın: Talepleri sahada dinliyoruz"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.