Malatya’da Arefe Günü Çarşı Pazarda Yoğunluk

Malatya’da Ramazan Bayramı öncesi arefe günü çarşı ve pazarlarda yoğunluk yaşanıyor. Özellikle Akpınar girişi ile çevreyolunda alışveriş hareketliliği dikkat çekiyor.
Malatya’da Ramazan Bayramı öncesi arefe günü çarşı ve pazarlarda yoğunluk yaşanıyor. Özellikle Akpınar girişi ile çevreyolunda alışveriş hareketliliği dikkat çekiyor.
Kent merkezinde bayram alışverişi için sokağa çıkan vatandaşlar, uygun fiyatlı ürünlerin yer aldığı tezgahlara yoğun ilgi gösterdi. Dar gelirli vatandaşların daha çok tercih ettiği çarşı ve pazarda, AVM’lere kıyasla daha uygun fiyatların bulunması dikkat çekti.
Çevreyolu üzerinde eski adliye kavşağı ile Emeksiz kavşağı arasında çok sayıda pazarcı tezgah açarken, bazı alanlarda yoğunluk nedeniyle yaya ve araç trafiğinde aksamalar yaşandı. Zabıta ekipleri ise peyzaj alanları ve yol trafiğini engelleyen noktalarda tezgah açan esnafa tutanak tuttu.
Öte yandan bazı esnaflar, arefe günü nedeniyle çevreyolunda tezgah açılmasına izin verildiğini savunarak uygulamaya tepki gösterdi. Kaldırımların büyük bölümünün tezgahlarla dolduğu bölgede vatandaşların yürümekte zorlandığı görüldü.
Rezerv alan çalışması nedeniyle trafiğe kapatılan Akpınar girişinde oluşturulan geçici yaya koridorunda ise adeta insan seli oluştu. Konteynerlerin bulunduğu alandan geçmeye çalışan vatandaşlar yoğunluk nedeniyle güçlükle ilerlerken, bazı esnafların konteyner önlerine ürün koyması geçişleri daha da zorlaştırdı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Beytepe Koleji Malatya Yerleşkesi’nden Ramazan Bayramı Mesajı
- Arefe Gününde Trafik Kavgası: 2 Yaralı
- Malatya’da Eğitimde Yeni Dönem: Doğa Koleji’nde Erken Kayıt Süreci Başladı
- Devletin Şefkati Bayramda Kapılarını Çaldı: Vali Yavuz’dan Anlamlı Ziyaret
- Orta Doğu’da Enerji Krizi Derinleşiyor: Saldırılar Sonrası Petrol Fiyatları Sert Yükseldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.