Malatya adliyesi önünde tabancayla ateş edildi

Malatya Adliyesi önünde bu sabah hareketli dakikalar yaşandı.
Malatya Adliyesi önünde bu sabah hareketli dakikalar yaşandı. Adliye binası karşısında silahlar patlarken olayda ölen ve yaralanan olmadı.
Bu sabah duruşma öncesi taraflardan birinin karşı tarafı korkutma amaçlı havaya ateş açması polisi alarma geçirdi. Adı öğrenilemeyen kişi, adliyenin karşısında bulunan lokantanın önünde havaya ateş açarak kaçtı. Olay üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, yerde bir boş kovan bir de dolu fişek bulundu. Adliye yolu kısa süreliğine trafiğe kapatılırken, polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelinin eşkaline uyan bir kişi gözaltına alındı.
Polis aracına konulan şüpheli, kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki göstererek saldırmak istedi. Olayla ilgisinin olmadığını ileri süren kişi, kelepçelenerek polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Akçadağ’da mevsimlik tarım işçileri için yeni barınma alanı projesi ihaleye çıktı
- Darende'de tarihî Yusufpaşa Camisi yeniden ibadete açılmayı bekliyor
- Rahvan At Yarışında birincilik Malatya’nın oldu
- Büyükşehir Belediyesi otobüs filosunu güçlendirdi
- Özcan, "Destek ödemeleri Malatya ekonomisine can suyu olacak"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.