Malatya'da, uyuşturucu satma suçundan 3 kişi tutuklandı

Uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda yaklaşık 2 kilogram uyuşturucu madde ile bir tabanca ele geçirilirken gözaltına alınan 3 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yaptığı 4 ayrı çalışma hakkında açıklamada bulundu.
Yapılan açıklamada, bir kilogram 586 gram esrar, 265 gram sentetik Kannabinoid, 26 adet yeşil reçeteye tabi hap, 21,54 gram metamfetamin, bir adet ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu madde satıcılığından kazanıldığı değerlendirilen toplam 7 bin 250 TL'nin ele geçirildiği belirtildi.
Konuyla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 3'ünün sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandığı, bir şahsın işlemlerine ise devam edildiği açıklamasında bulunuldu. (İLKHA)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Akçadağ’da mevsimlik tarım işçileri için yeni barınma alanı projesi ihaleye çıktı
- Darende'de tarihî Yusufpaşa Camisi yeniden ibadete açılmayı bekliyor
- Rahvan At Yarışında birincilik Malatya’nın oldu
- Büyükşehir Belediyesi otobüs filosunu güçlendirdi
- Özcan, "Destek ödemeleri Malatya ekonomisine can suyu olacak"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.