Malatya’da uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı

Torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda bir şüpheli gözaltına alınırken yaklaşık bir kilogram uyuşturucu madde ile 3 adet tabanca ve 2 adet FETÖ kitabı ele geçirildi.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonla ilgili açıklamada bulundu.
Yapılan açıklamada, operasyonda 890 gram Skunk maddesi, 64 gram metamfetamin maddesi, 71 yeşil reçeteye tabi hap, 4 captagon maddesi, 37 adet kapsül halinde 34 gram sentetik kannabinoid maddesi, 3 ruhsatsız tabanca, 63 adet mermi, 2 adet FETÖ’ye ait hakkında toplanma kararı bulunan 2 kitabın ele geçirildiği belirtildi.
Operasyonda gözaltına alınan şüphelinin ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği kaydedildi. (İLKHA)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Başkan Sami Er: “Yepyeni Bir Malatya Oluşturuyoruz”
- Kutsal Yolculukta Duygu Seli: İlk Hac Kafilesi Gözyaşlarıyla Uğurlandı
- İnönü Caddesi’nde Kaza Kamerada: El Frenini Çekmeyince Araç Hareket Etti
- Malatya’nın Geleceği Üretim, Teknoloji Ve Katma Değerli İhracatta
- Malatya’da Sporun Kapsayıcı Gücüyle Özel Sporcular Sahada İz Bıraktı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.