Malatya’da inşaat firmasına “dolandırıcılık” operasyonu: 6 gözaltı

Malatya’da bir daireyi birden fazla kişiye satarak dolandırıcılık yapmak iddiasıyla suçlanan inşaat firması sahip ve yöneticilerine düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alınırken, 4 şüphelilerin ise arandığı öğrenildi.
Mağdurlar, 22 Eylül 2020 tarihinde avukatları ile birlikte Malatya Adliyesine gelerek firma sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunup basın açıklaması yapmışlardı. Mağdurların avukatı Abdüssamet Gezercan, yaklaşık 500 mağdurdan bahsedildiğini ve bir dairenin yaklaşık 15 kişiye satıldığını belirterek mağdurların mağduriyetini gidermek için sonuna kadar davanın takipçisi olacaklarını belirtmişti.
Malatya’da bir inşaat firmasından daire satın alan, ancak dairelerine kavuşamayan, aynı zamanda bir dairenin birden fazla kişiye satıldığı iddiasında bulunulması nedeniyle yapılan şikayetler üzerine Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında operasyon düzenlendi.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon da inşaat firmasının sahip ve yöneticilerinden oluşan 6 şüpheli gözaltına alınırken, haklarında yakalama kararı bulunan 4 şüphelilerin ise polis ekiplerince aranmakta olduğu öğrenildi. (İLKHA)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- RTÜK, “Jasmine” Yapımı Hakkında İnceleme Başlattı
- En Fazla Trafik Cezası Kesilen Ülkeler Açıklandı
- Tekstil Sektöründe Büyük Kriz: 4.000’den Fazla Firma Kapanırken 100.000 Kişi İşsiz Kaldı
- “Tekel 3000” Sahte Sigarası Türkiye’de En Çok Tüketilen Kaçak Ürünler Arasına Girdi
- Malatya’da Büyük Deprem Olur mu? Moriwaki Net Konuştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.