Malatya’da Cadde Ve Sokaklar Boş Kaldı

Malatya’da Korona virüs salgını nedeniyle hafta sonu boyunca sürecek sokağa çıkma yasağı Zonguldak ve 31 Büyükşehir,ve Malatya’da hayata geçirildi.
Malatya'da cadde ve Sokaklar Gün içerisinde çok sayıda vatandaşın kullandığı meydanları da yasak ile birlikte sessizliğe büründü.
İçişleri Bakanlığı tarafından, Korona virüsle mücadele kapsamında 30 büyükşehir ile Zonguldak'da 17-18 Nisan'da sokağa çıkma kısıtlaması yeniden ilan edildi. 2 gün boyunca sürecek yasağın saat 00.00 itibariyle hayata geçmesiyle Malatya sokakları ve yollar boş kaldı. Gün içerisinde çok sayıda vatandaşın kullandığı şehrin en işlek yerleri olan Soykan Meydanı, Kışla Caddesi, İnönü Caddesi, Akpınar Mahallesi, 15 Temmuz meydanı gibi yerler de sessizlik hakimdi.
Sadece güvenlik güçleri ile kısıtlamadan muaf olan görevlilerin sahada olduğu Malatya'da eczaneler, fırınlar, Sağlık kuruluşları ise açık. Polis ekipleri şehrin birçok noktasında sıkı güvenlik tedbirleri alırken, kısıtlamaya uymayan vatandaşlara cezai işlem uygulanacağı ifade edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt’ta ailelerin hikayesi perdeye taşınıyor
 - TOBB Malatya Genç girişimciler kurulu tarafından kadın girişimci Hafure Adak’a plaket
 - İnönü Üniversitesi, Malatya Tanıtım Günleri’ne renk kattı
 - Malatya’da Balkon Faciası: Genç Kız Ağır Yaralandı
 - Battalgazi’de Ücretsiz LGS ve YKS Kursları Yoğun Talep Görüyo
 
- 0SEVDİM
 - 0ALKIŞ
 - 0KOMİK
 - 0İNANILMAZ
 - 0ÜZGÜN
 - 0KIZGIN
 



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.