YETİMLER KERVANI MAĞDURLARA YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Yetimler Kervanı başkanı ihsan çolak Malatya Objektif com yaptığı açıklamada Ülke olarak zor günler geçiriyoruz inşallah en kısa sürede bu süreci atlatırız şimdi birlik beraberliğe en çok muhtaç olduğumuz dönemdeyiz.
Yetkililerimizi dinleyelim mümkün oldukça dışarı çıkmayalım bizlerde evde çıkamayan yetim ve mağdur kardeşlerimize bir nebze olsun sıkıntılarını gidermek için özveri ile çalışıyoruz İmkanı olan herkesi yardıma davet ediyorum dedi.
“Bir taraftan Coronaviruse karşı azami ölçüde tedbir alırken, diğer taraftan da mağdur insanlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için gıda hijyenik maddelerin dağıtımına başlıyoruz.
Yardım etmek isteyen kardeşlerimiz bizimle irtibata geçebilirler bu zor günleri hep beraber atlatacağız lütfen duyarsız kalmayalım.
230 TL lik paketimizin içinde:
Sıvıyağ 5 kg
Şeker 5 kg
Çay 1 kg
Zeytin 2 kg
Tuz 1.5 kg
Salça 1 kg
Makarna 5 kg
Helva 1 kg
Renkliler için matik 6 kg
Elde yıkama deterjanı 2 kg
Bulaşık deterjanı 3 kg
Sıvı el sabunu 1 kg
Lütfen en sıkıntılı günlerde YETİM çocuklarımızı da düşünelim...birlikte bu günleri sağlıkla atlatalım inşallah.
Selam ve dua ile...
Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ziraat Bankası Hesap no:
0183-63948622-5008
IBAN:TR730001000183639486225008
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt’ta ailelerin hikayesi perdeye taşınıyor
- TOBB Malatya Genç girişimciler kurulu tarafından kadın girişimci Hafure Adak’a plaket
- İnönü Üniversitesi, Malatya Tanıtım Günleri’ne renk kattı
- Malatya’da Balkon Faciası: Genç Kız Ağır Yaralandı
- Battalgazi’de Ücretsiz LGS ve YKS Kursları Yoğun Talep Görüyo
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.