Doğanşehir’de çocukların kardan ev keyfi yürekleri ısıttı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Bıçakçı Mahallesi’nde çocukların kardan ev yapıp içinde oturmaları görenlerin içini ısıttı.
(İHA) - Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Bıçakçı Mahallesi’nde çocukların kardan ev yapıp içinde oturmaları görenlerin içini ısıttı.
İlçede etkili olan kar yağışıyla birlikte çocuklar da karın tadını çıkardı. Birçok çocuk hafta sonunu mahallelerinde kartopu oynayarak ve kardan adam yaparak geçirirken, dört minik ise kardan bir ev yaparak farklı bir eğlenceye imza attı.
Yaptıkları kardan evin zeminine halı seren, ayakkabılarını çıkarıp içeri giren çocuklar, yanlarında getirdikleri yiyecekleri burada yiyerek keyifli anlar yaşadı. O anları kaydeden bir vatandaş, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak takipçileriyle buluşturdu.
Böylece, miniklerin eğlencesi sosyal medyada da büyük beğeni topladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Turgut Özal Gençlik Merkezi'nin Temeli Atma Töreni Gerçekleştirildi
- Malatya Valisi Seddar Yavuz: “Bayram Boyunca 2 Bin 911 Personel Görev Başında Olacak”
- CHP İmamoğlu İçin Alana Çıktı: “Durmayacağız, Susmayacağız, Bir An Bile Yorulmayacağız”
- TÜRK BÜRO-SEN Adliyeler Şubesi’nden Duyarlı Davranış: 18 Mart’ta Şehitlerimize Vefa
- Tecde’de Bodrum Katındaki Spor Salonunda yangın paniğe yol açtı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.