Coronavirus sürecinde kapatılan caddelerdeki yollar onarıldı

Elazığ’da Covid-19 tedbirleri kapsamında yaya ve araç giriş çıkışlarına kapatılan Gazi Caddesi ve Vali Fahribey Caddesi’nde başlatılan asfalt ve kaldırım çalışmaları tamamlandı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Elâzığ Belediyesi Başkanı Şahin Şerifoğulları, çalışmaları tamamlayarak yaya ve araç trafiğine hazır hale getirildiğini belirtti.
Şerifoğulları, “Tüm birimlerimizle şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda gelişimine katkı sağlayan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elazığ’ımızın en yoğun kullanılan Gazi Caddesi ve Vali Fahribey Caddesi’nin salgın tedbirleri kapsamında araç trafiğine kapalı olmasını fırsat olarak değerlendirerek bu caddelerimizde yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Asfalt, kaldırım ve yol çizgi çalışmalarımızı tamamlayarak her iki caddemize trafik açısından konfor kazandırmış olduk. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. (İLKHA)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da kontrolden çıkan otomobil refüje çarptı: 1 yaralı
- Malatya’da 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
- Yeşilyurt Belediye Meclisi, 32 maddeyi karara bağladı
- Malatya'da bir kişi tartıştığı eşini silahla yaraladı
- MAGİNDER Başkanı Karademir: "Kaymakam Baytak’ı artık bir Malatyalı olarak görüyoruz"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.