BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Malatya
23 Ağustos, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    41.01
  • EURO
    47.56
  • ALTIN
    4390.6
  • BIST
    11.314
  • BTC
    113226.72$

Çevre ve Şehircilik Bakanı: "100 bin sosyal konutun temelleri haziranda atılacak"


Çevre ve Şehircilik Bakanı: "100 bin sosyal konutun temelleri haziranda atılacak"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 100 bin sosyal konut projesinin temellerinin haziran ayının sonunda atılacağını belirtti.

Bakan Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapacak sosyal konut projelerimizde hız kesmiyoruz. 50 bin sosyal konut projemiz kapsamında 35 bin 252 konutun inşa süreci devam ediyor. Geri kalan konutlarımızın da ihale ve proje çalışmalarını yapıyoruz.

100 bin sosyal konutun temellerini inşallah haziran ayı sonunda atmaya başlıyoruz. Hedefimiz, o özlediğimiz mahalle anlayışı ve yatay mimari esasıyla vatandaşlarımızı, bol yeşil alanı ve sosyal imkânları olan, sağlam, güvenli ve huzurlu yuvalarına bir an önce kavuşturmak." İfadelerine yer verdi. (İLKHA)
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!