Büyükşehir'de Koronavirüs Tedbirleri Üst Seviyede
Dünya’yı kasıp kavuran Corona virüsüne karşı, Malatya da tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi toplum sağlığını koruyabilmek için 7-24 çalışmalarına devam ediyor.
Tedbirler kapsamında, Kent merkezinde bulunan Yeni Cami’ye ait tuvalet ve lavobolar temizlenerek, dezenfekte edildi. Malatya halkının yaş sebze ve meyve ihtiyacını karşılayan Hal Binası da baştan aşağı temizlenip, dezenfekte edildi. Hayvan Pazarı da yine aynı uygulamaya tabi tutularak baştan aşağı temizlenip, dezenfekte edildi.
Toplumun hemen hemen her gün kullanmak zorunda olduğu mekanları günlük temizleyip, dezenfekte eden Büyükşehir Belediyesi, koruyucu tedbirleri Malatya geneline yaymış durumda.
Cadde, sokak, park, bahçe, WC’ler, toplu ulaşım araçları, otogarlar, otobüs durakları günlük temizlenip, dezenfekte ediliyor. Vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması hususunda Esenlik Marketler evlere servis hizmetini sürdürüyor. Esenlik Şirketi bünyesinde bulunan marketlerde eldivenli alış-veriş uygulaması başlatıldı. Yine marketlerde sebze ve meyveler gıda poşetlerine sarılarak önceden hazırlanıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sarp Sınır Kapısı’nda Döviz Tepkisi: “Bizim Paramız Çöp Oldu, Gürcülerin Parası Kral”
- Zirai Don Desteğinde Yeni Ödeme: Toplam Tutar 23,7 Milyar Liraya Ulaştı
- PTT 2024’te 3,61 Milyar TL Zarar Açıkladı, Yönetici Maaşlarına Yüzde 91 Zam Yapıldı
- Malatya’da Kar Alarmı: Moto Kurye ve Motosikletlere 1 Günlük Trafik Yasağı
- Suriye’de Yeni Banknot Dönemi: “İnsanlar Gelir Geçer, Doğayla Kurulan Bağ Kalıcıdır”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.