Bu Seçim Bizim Zaferimiz Olacak

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın, seçim sürecinde öneri ve eleştirileriyle yanında yer alan "Malatya Bağımsız İrade Platformu" üyeleri ile kahvaltıda buluştuktan sonra esnaf ziyaretlerine devam etti.
Yalçın, Malatya Bağımsız İrade Platformunun yönetici ve üyeleri ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Bağımsız İrade Platformunun üyelerinin çoğunlukta gençlerden oluştuğuna değinen Yalçın, “Bütün değişimlerin, uyanışların temelinde gençlik vardır. Ben Malatya’daki seçim sürecinde, süreci çok ahlaklı, erdemli, olgun yürüten ve bizim yanımızda dururken de şahsiyetiyle kişiliğiyle duran bütün gençlerimize, Malatyalılara teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bu seçim bizim zaferimizle sonuçlanacaktır. Bağımsız irade mutlaka sonuç alacaktır” dedi.
YALÇIN, FAALİYETLERİMİZ BÜTÜN ENGELLEMELERE RAĞMEN
Bağımsız İrade Platformu gençleri başta olmak üzere özgür ve farklı düşünen Malatya’daki olumsuzluklara tavır alabilen, tavır alabilmenin özgür olmak olduğuna inanan bütün hemşerilerimiz adım adım hem sandığın hem oyun bilincindeler.Bağımsız Milletvekili Adaylığı sürecinde kendisine katkılarından ötürü gençlere teşekkür eden Yalçın, faaliyetlerinin katlanarak devam edeceğine işaret etti. Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın, Malatya Bağımsız İrade Platformu üyeleri ile yaptığı kahvaltı sonrasında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti.
ÇALIŞMAK SUÇ MU?
Yalçın’ın iş yerine misafir olduğu Esnaf düşüncelerini, “Orta tabaka esnafı bitirdiler. Böyle bir şey var mı, iş yeri açmak, çalışmak, çalıştırmak suç mu? Fakir fukaraya 2-3 tane ekmek, kömür verip tamam diyorlar. Şimdiye kadar AK Partiye oy verdim, bu seçimde oy vermek yok” sözleriyle ifade etti.Bir diğer iş sahibi de içinde bulundukları sıkıntıları, “İş yok, 5-6 kişi çalışıyor bu iş yerinde hepimiz oturuyoruz, bu durumda ailelerimiz de perişan oluyor” cümlesiyle özetledi.
İSİMLER FARKLI, DERTLER AYNI
Bireyler ve mekânlar farklı olsa da şikayetlerin ortak noktada buluştuğuna dikkat çeken Yalçın, ‘’Her tarafta aynı sıkıntı. Bunun en önemli sebebinin milletin sahiplenilmemesidir. Tepkimizi ilimiz bazında sandığa gidip oyumuzu kullanarak göstereceğiz. Allah’ın izniyle değişimi böylece başarmış olacağız’’ dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Akçadağ’da mevsimlik tarım işçileri için yeni barınma alanı projesi ihaleye çıktı
- Darende'de tarihî Yusufpaşa Camisi yeniden ibadete açılmayı bekliyor
- Rahvan At Yarışında birincilik Malatya’nın oldu
- Büyükşehir Belediyesi otobüs filosunu güçlendirdi
- Özcan, "Destek ödemeleri Malatya ekonomisine can suyu olacak"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.