Meclisten Başkan Çakır’a Yetki

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, MASKİ’nin yatırımları için kredi kullanılması noktasında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a yetki verdi.
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısına, bugün ikinci birleşimle devam etti. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlık etti. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantı gündeminde, bazı konular görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler bir sonraki toplantıya bırakıldı.
Gündem maddeleri arasında yer alan Kuzey ilçeler içme suyu deposu, terfi binası ve fosseptik inşaatı işi ile muhtelif ilçelerde 2. etap içme suyu yapım işinde kredi kullanımı için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a yetki verilmesi hakkındaki MASKİ Genel Müdürlüğü'nün teklifi kabul edildi.
Meclis toplantısında daha çok imar ağırlıklı konular görüşülüp karara bağlanırken bir sonraki meclis toplantısının 20 Şubat Salı günü saat 14.00 de yapılması oy çokluğu ile kabul edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Akçadağ’da mevsimlik tarım işçileri için yeni barınma alanı projesi ihaleye çıktı
- Darende'de tarihî Yusufpaşa Camisi yeniden ibadete açılmayı bekliyor
- Rahvan At Yarışında birincilik Malatya’nın oldu
- Büyükşehir Belediyesi otobüs filosunu güçlendirdi
- Özcan, "Destek ödemeleri Malatya ekonomisine can suyu olacak"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.