Battalgazi Belediyesi, Pınarbaşı Göleti Çevresinde Detaylı Temizlik Çalışması Yaptı

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmur sonrası Pınarbaşı Göleti çevresinde oluşan çamur ve kirliliğe karşı kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmur sonrası Pınarbaşı Göleti çevresinde oluşan çamur ve kirliliğe karşı kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Ekipler, yola ve kaldırımlara taşan çamur birikintilerini temizlemek amacıyla 2 su tankeri, 1 süpürge aracı ve 10 personelle çalışmalara katıldı. Gölet çevresinde yürütülen süpürme ve yıkama işlemleri sayesinde alan kısa sürede temiz ve güvenli hale getirildi.
Belediye yetkilileri, ilçe genelinde yağış sonrası oluşabilecek olumsuzluklara karşı sahadaki müdahalelerin devam edeceğini, çevre temizliği ve kent estetiğinin korunmasına yönelik çalışmaların planlı şekilde sürdürüleceğini bildirdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Başkan Sami Er: “Yepyeni Bir Malatya Oluşturuyoruz”
- Kutsal Yolculukta Duygu Seli: İlk Hac Kafilesi Gözyaşlarıyla Uğurlandı
- İnönü Caddesi’nde Kaza Kamerada: El Frenini Çekmeyince Araç Hareket Etti
- Malatya’nın Geleceği Üretim, Teknoloji Ve Katma Değerli İhracatta
- Malatya’da Sporun Kapsayıcı Gücüyle Özel Sporcular Sahada İz Bıraktı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.