Aşılananların sayısı yarından itibaren il il takip edilebilecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Türkiye’de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz. Pazartesi gününden itibaren bunu canlı olarak takip edebileceksiniz." dedi.
Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından "Acil Kullanım Onayı verilmesinin ardından bugüne kadar 1 milyon 200 binden fazla kişiye aşının ilk dozu yapıldı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılanan kişi sayısının ilk sırasında 224 bin 472 kişiyle İstanbul'un yer aldığını belirtti.
Bakan Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:
1 milyon 200 binden fazla kişi şu ana kadar aşı oldu. Türkiye’de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz. Pazartesi gününden itibaren bunu canlı olarak takip edebileceksiniz. En çok sağlık çalışanımızın bulunduğu İstanbul’da 224 binden fazla kişi aşı oldu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yalova’daki Operasyonda 3 Polis Şehit Oldu: 15 İlde Eş Zamanlı Baskın
- Alanya’da Kümes Baskını: 6 Başıboş Köpek 30 Cins Tavuğu Telef Etti
- Tahliyeden 3 Gün Sonra Cinayet: Diyarbakır’da Kadın Toprağa Gömülü Bulundu
- Ortadoğu ve Afrika’da Güç Mücadelesi: Bölgesel İttifaklar ve Artan Gerilim
- Malatya'da cami tuvaletinde baygın bulunan genç hastaneye kaldırıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.