‘Ailemiz İstikbalimiz’ temalı kortej yürüyüşü gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın öncülüğünde düzenlenen ‘Ailemiz İstikbalimiz’ temalı kortej yürüyüşü Malatya’da büyük bir katılımla gerçekleşti.
MALATYA (İHA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın öncülüğünde düzenlenen ‘Ailemiz İstikbalimiz’ temalı kortej yürüyüşü Malatya’da büyük bir katılımla gerçekleşti.
15-21 Mayıs Aile haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüş, aile değerlerine dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacıyla gerçekleştirildi.
İnönü Caddesi Kapalıçarşı önünden başlayan kortej, renkli görüntülere sahne oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Üniversiteler, STK’lar, kurum ve kuruluşların temsilcileri ve ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen yürüyüş, Malatya Valiliği önünde sona erdi.
Yürüyüş boyunca katılımcılar, ellerinde pankartlar ve bayraklarla aile birlikteliğinin önemine vurgu yaptılar.
Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen kortej yürüyüşünün toplumun tüm kesimlerinin aile konusunda bilinçlenmesi güçlenmesi ve korunması konusunda farkındalık oluşturması temennisinde bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Minibüs Kazasında Araç Uçtu: 5 Metrelik Düşüşte 1 Yaralı
- Malatya’da Deprem Sonrası İş Yoğunluğu Arttı, Eleman Bulmak Zorlaştı
- Malatya’da Otomobil Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı
- Depremzedelerin Kaldığı Konteyner Kentte Yangın Alarmı
- Geçit: "Sorunları ertelemiyoruz, çözüm üretiyoruz"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.