Malatya
29 Temmuz, 2025, Salı
  • DOLAR
    40.55
  • EURO
    47.57
  • ALTIN
    4356.3
  • BIST
    10.626
  • BTC
    118841.84$

Ağbaba'ya, davullu zurnalı karşılama

Ağbaba'ya, davullu zurnalı karşılama
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba için önce Darende'de, sonra da Tavşantepe mevkiinde karşılama töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Veli Ağbaba karayoluyla Malatya’ya geldi. Partililer, şehre otobüsle gelen Ağbaba’yı önce Darende ilçesinde sonrada Tavşantepe mevkiinde karşıladı. Tavşantepe'deki karşılama töreninde partililer Ağbaba'yı davul-zurna çalıp halay çekerek bekledi. 

CHP’de uzun süre yapılan görüşmeler sonrasında CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması kararlaştırılmıştı.CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in onayının ardından önce MYK sonra Parti Meclisi’nde (PM) ismi açıklanan Ağbaba Malatya’ya geldi.

Partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Ağbaba, 13.00’da CHP İl Başkanlığı önünde düzenlenecek olan mitingde partililere hitap edecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!