BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Malatya
03 Kasım, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    42.07
  • EURO
    48.62
  • ALTIN
    5430.6
  • BIST
    10.972
  • BTC
    107592.57$

Adıyaman Yeni Hükümet Konağında sona varıldı


Adıyaman Yeni Hükümet Konağında sona varıldı
Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, yapım çalışmaları devam eden Yeni Hükümet Konağı ve İl Özel İdaresi Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.

Binanın vaziyet planı ve kat planını inceleyen Vali Aykut Pekmez, binanın geldiği aşama hakkında İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık ve yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı.

55 bin metre kare alan üzerine inşa edilen Yeni Hükümet Konağı Hizmet Binası inşaatında sona yaklaşıldığını ve önümüzdeki aylarda hizmete sunulacağını belirten Vali Aykut Pekmez, "Yeni Hükümet Konağı Hizmet binası, mimarisi ve estetiği ile ilimize yakışır bir bina olacak. Binanın hizmete sunulmasıyla birlikte farklı yerlerde hizmet veren kurumlarımız tek çatı altında toplanarak daha geniş ve ferah bir ortamda Adıyamanlı vatandaşlarımıza çağın gereklerine uygun daha sağlıklı bir şekilde hizmet sunmuş olacaktır." dedi. (İLKHA)
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!