tso
Malatya
19 Ağustos, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

10 Dakikalık Yağışta 30 Metrelik Duvar Çöktü

10 Dakikalık Yağışta 30 Metrelik Duvar Çöktü
Malatya’da kısa süreli sağanak ve şiddetli rüzgâr, bir mobilya işletmesinde büyük çaplı hasara yol açtı. Yaklaşık 30 metrelik duvarın çöktüğü işyerindeki çok sayıda makine zarar gördü.

Malatya’da kısa süreli sağanak ve şiddetli rüzgâr, bir mobilya işletmesinde büyük çaplı hasara yol açtı. Yaklaşık 30 metrelik duvarın çöktüğü işyerindeki çok sayıda makine zarar gördü.


Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde etkili olan sağanak ve şiddetli rüzgâr nedeniyle bir mobilya işletmesinin yaklaşık 30 metrelik duvarı çöktü.


Olay, dün akşam saatlerinde Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Mucit Sokakta meydana geldi. Yaklaşık 10 dakika süren yağış ve rüzgârın ardından iki bloktan oluşan mobilya işletmesinin duvarları çöktü. İşyerindeki çok sayıda makine zarar görürken, büyük çaplı maddi hasar oluştu.


“Bizi kaderimize terk ettiler”

 

İşletme muhasebecisi Alaaddin Genç, yetkili kurumlara ulaşmaya çalıştıklarını ancak sonuç alamadıklarını öne sürdü.

Genç, “Dün yağan 10 dakikalık yağmurun ardından yaklaşık 30 metrelik duvarımız tamamen yıkıldı, birçok makinemiz zarar gördü. Diğer taraftaki bölümümüz de aynı şekilde yıkıldı. İki bloktan oluştuğu için rüzgârın basıncına dayanamadı ve maddi hasarımız çok büyük oldu. Birçok mercie ulaşmamıza rağmen gelen giden olmadı. Bizi kaderimize terk ettiler. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!