Otel Tadilatı Bitmek Üzere

Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, ilçede bulunan otelin tadilat çalışmalarının bitmek üzere olduğunu, oteli ilçenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde modern bir hale getirdiklerini belirtti.
Doğanşehir Belediyesi, 3 ay önce tadilatına başladığı Doğanşehir Oteli’nin tadilat çalışmalarını hemen hemen tamamladı. Belediyeye ait otelin tadilatının büyük bir kısmının tamamlandığı ve otelin bir ay içerisinde vatandaşlara hizmet vereceği belirtildi. Otelin oda sayısının 9 olduğu ancak proje çerçevesinde 18’e çıkarılacağı öğrenildi. Otelin tadilat maliyetinin 250 bin lira olduğu aktarıldı.
Doğanşehir Belediyesi tarafından tadilatı yapılan otelin çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman "Tadilatına başladığımız otelde çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Duvarlarına kadar yıkıp adeta oteli yeniden inşa ettik. Kalorifer sistemi döşedik. Sıhhi tesisatı komple yeniledik. İlçemizin en büyük ihtiyacı olan otelimizi modern bir hale getirdik. İnşallah en kısa sürede otelimizi hizmete sunacağız. Çalışmalarımız ilçemize hayırlı olsun" dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt Belediyesi’nden Kurban Satış Ve Kesim Yerlerinde Bayram Mesaisi!
- Milli Egemenlik Ortaokulu Hokey Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu
- İnönü Üniversitesi Öğrencileri Dezenformasyonla Mücadele Zirvesi’nde Yer Aldı
- Şehitler Bayram Öncesi Dualarla Anıldı
- Battalgazi Belediyesi’nden Yıl Boyu Sosyal Destek Seferberliği
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.