chp
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62946.579$

İHO EBRAR, deprem bölgesindeki yetim çocukları giydirdi

İHO EBRAR, deprem bölgesindeki yetim çocukları giydirdi
Uluslararası Yardım Kuruluşu İHO EBRAR, Yetimler Vakfı Malatya Temsilcisi aracılığıyla 1-15 yaş arası 100 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık giyim yardımında bulundu

Uluslararası Yardım Kuruluşu İHO EBRAR, Yetimler Vakfı Malatya Temsilcisi aracılığıyla 1-15 yaş arası 100 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık giyim yardımında bulundu.

6 Şubat depremlerinde ağır tahribatın oluştuğu illerden Malatya'da, başta Umut Kervanı olmak üzere birçok yardım kuruluşunun depremzedelere yardımları sürüyor.

Bu yardım kuruluşlarından biri olan Uluslararası Yardım Kuruluşu İHO EBRAR, Yetimler Vakfı Malatya Temsilcisi aracılığıyla 1-15 yaş arası 100 yetim ve  ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık giyim yardımında bulundu.

Aileleri ile birlikte mağazaya davet edilen çocuklar, yardım kuruluşunun gönülleri eşliğinde kendilerine bot ve mont beğendiler.


"Yetim, öksüz ve muhtaç yaklaşık 100 çocuğu giydiriyoruz"

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yetimler Vakfı Malatya Temsilcisi Harun Şahin, "Uluslararası Yardım Kuruluşu İHO Ebrar, deprem bölgesi Malatya'da yetim, muhtaç ve öksüz çocuklara kışlık giyim yardımında bulunuyor. Bu yardımı bizim üzerimizden gerçekleştirdi. Biz de kayıtlarımızda bulunan yetim öksüz ve muhtaç yaklaşık 100 çocuğu giydiriyoruz. Kış olması hasebiyle bot ve mont giydirme yapıyoruz. Çocukları aileleriyle birlikte mağazaya davet ettik. Kendileri beğenerek alıyorlar." dedi.

"Yetimlerimizi sevindirmeye çalışıyoruz ve yüzlerindeki tebessümün eksilmemesi için gayret gösteriyoruz"

Malatya'nın deprem bölgesi olması hasebiyle depremzedelerin ihtiyaç ve taleplerinin olduğunu belirterek, hayırseverlerin yapacakları yardımlarda Malatya'ya ağırlık vermeleri çağrısında bulunan Şahin, "Bizim yıl içerisinde kırtasiye yardımı, bayramlık giyimi, bayram harçlığı, her ay düzenli gıda paketi gibi yardımlarımız oluyor. Yaklaşık 30 aileye düzenli olarak her nakit ödeme yapıyoruz. Şimdi de kış mevsimi olması hasebiyle İHO EBRAR'ın katkılarıyla kışlık giyim olan bot ve mont yardımını yapıyoruz. Bu şekilde yetimlerimizi sevindirmeye çalışıyoruz ve yüzlerindeki tebessümün eksilmemesi için gayret gösteriyoruz. Emeği geçen başta hayırseverler olmak üzere Allah herkesten Allah razı olsun. Hayırseverlerden hayırlarının devamını bekliyoruz." dileğinde bulundu. (İLKHA)
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!