Malatya
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.76
  • ALTIN
    2410.4
  • BIST
    10099.17
  • BTC
    61592.5$

Canbay 31 Mart seçimi ile alakalı açıklama

Canbay 31 Mart seçimi ile alakalı açıklama
55 yıldır bizler Milli Görüşçüler olarak yılmadan, usanmadan iyiyi, güzeli, faydalı olanı, adil olanı hâkim kılmak için canla başla çalışıyoruz. Biz yoksulluğun ve yoksunluğun olmadığı, insanların barış, refah ve huzur içinde olduğu Yaşanabilir Bir Türkiye mücadelesi veriyoruz. Biz eğitimde, kültür de, sanatta, bilim ve teknolojide lider ola, dünyadaki tüm insanların gıpta ile baktığı Yeniden Büyük Türkiye’yi kurma mücadelesi veriyoruz. Biz sömürünün olmadığı, zulümlerin son bulduğu başta Filistin ve Doğu Türkistan’ın özgür olduğu, tüm insanların barış içerisinde, adil ve özgürceyaşadığı Yeni Bir Dünya’yı kurma mücadelesi veriyoruz. Tam 20.000 gündür bu topraklarda, iyinin, güzelin, doğrunun, adil olanın ve faydalının mücadelesini veriyoruz.

55 yıldır bizler Milli Görüşçüler olarak yılmadan, usanmadan iyiyi, güzeli, faydalı olanı, adil olanı hâkim kılmak için canla başla çalışıyoruz. Biz yoksulluğun ve yoksunluğun olmadığı, insanların barış, refah ve huzur içinde olduğu Yaşanabilir Bir Türkiye mücadelesi veriyoruz. Biz eğitimde, kültür de, sanatta, bilim ve teknolojide lider ola, dünyadaki tüm insanların gıpta ile baktığı Yeniden Büyük Türkiye’yi kurma mücadelesi veriyoruz. Biz sömürünün olmadığı, zulümlerin son bulduğu başta Filistin ve Doğu Türkistan’ın özgür olduğu, tüm insanların barış içerisinde, adil ve özgürce yaşadığı Yeni Bir Dünya’yı kurma mücadelesi veriyoruz. Tam 20.000 gündür bu topraklarda, iyinin, güzelin, doğrunun, adil olanın ve faydalının mücadelesini veriyoruz.
Bu vesileyle bu düsturlarımızı sağlayabilmek için Malatya ve tüm ilçelerinde en güzel adaylarla çıkmanın mücadelesini verdik ve çıkardık. Adaylarımız ve teşkilatlarımız olarak gücümüzün ve bütçemizin yettiği kadarıyla, kimseyi ötekileştirmeden, kimseye iftira atmadan, kimseyi ayrıştırmadan, hiçbir şekilde kötü bir propaganda yapmadan halkımızın her kesimine ulaşmaya çalıştık. Sıkılmadık el, girilmedik sokak bırakmadık. Bu çalışmalar sırasında malıyla ve canıyla bizimle çalışan başkan adaylarımıza, meclis üyesi adaylarımıza ve tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Geldiğimiz noktada halkımız seçimini yaptı. Halkımızın özgür iradelerine saygılı bir şekilde verdikleri bu sonuçların neticesi olarak parti ayrımı gözetmeksizin seçilen, tüm belediye başkanlarını ve meclis üyelerini tebrik ediyoruz. Yapacakları iyi ve doğru hizmetler konusunda yanlarında olacağız. Ama yanlışlar konusunda her zamanki gibi doğruyu göstermek ve yanlıştan döndürmekle ilgili muhalefet görevimizi de yapacağız.
Bu seçimlerin Malatya’mıza, Türkiye’mize ve başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini cenabı haktan niyaz ediyorum. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır. Bizler milli görüşçüler olarak yarından itibaren, yılmadan, yorulmadan Erbakan hocamız ve genel merkezimizden aldığımız teşkilat terbiyesine uygun şekilde çalışmalarımız için yeni bir bismillah çekip yolumuza devam edeceğiz. Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya ideallerimizden asla vazgeçmeyeceğiz.
Biz inanıyoruz ve biliyoruz ki Allah Nurunu Tamamlayacaktır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!