Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkanlığına Yeniden Seçildi

İYİ Parti’nin 4. Olağan Kurultayı Ankara’da gerçekleştirildi. Kurultayda yapılan genel başkanlık seçiminde, mevcut Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu delegelerin oylarıyla yeniden göreve seçildi.
İYİ Parti’nin 4. Olağan Kurultayı Ankara’da gerçekleştirildi. Kurultayda yapılan genel başkanlık seçiminde, mevcut Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu delegelerin oylarıyla yeniden göreve seçildi.
Tek aday olarak seçime giren Dervişoğlu, delegelerden güçlü destek alarak genel başkanlık görevini sürdürme yetkisi kazandı. Kurultay sürecinde partinin gelecek döneme ilişkin yol haritası ele alınırken, teşkilat yapısı ve parti politikalarına dair değerlendirmeler de yapıldı.
Seçimin ardından konuşan Dervişoğlu, İYİ Parti’nin Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğini vurgulayarak, birlik ve kararlılık mesajı verdi. Kurultayda ayrıca parti yönetim organlarının belirlenmesine yönelik seçimler de gerçekleştirildi.
İYİ Parti, kurultayla birlikte yeni döneme güçlü bir yönetim ve yenilenmiş hedeflerle girmeyi amaçlıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ENKAZ AYRIŞTIRMA PROJESİ TÜRKİYE'DE İLK MALATYA’DA UYGULANIYOR
- Motorine 6,69 TL Zam: Fiyatlar 70 TL Sınırına Dayandı
- Altın Fiyatlarında Dalgalanma: Gram Altın Güne Düşüşle Başladı
- Osmanlı’nın Zimem Defteri geleneğini sürdüren Başkan Er; VATANDAŞLARIN MAHALLE BAKKALARINA VE FIRINLARINA OLAN BORÇLARINI KAPATTI
- Akaryakıta Dev Zam İddiası: Motorine 12,45 TL, Benzine 3,68 TL Artış Bekleniyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.