Pegasus’tan Ücretsiz Su Açıklaması: “Yıllık 2 Milyon Euro Ek Maliyet Oluşturuyor”
YAŞAMPegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, uçuşlarda yolculara ücretsiz su dağıtılmasının şirkete yıllık yaklaşık 2 milyon Euro ek maliyet getirdiğini açıkladı. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Nane, uygulamanın yasal zorunluluk kapsamında hayata geçirildiğini vurguladı.
Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, uçuşlarda yolculara ücretsiz su dağıtılmasının şirkete yıllık yaklaşık 2 milyon Euro ek maliyet getirdiğini açıkladı. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Nane, uygulamanın yasal zorunluluk kapsamında hayata geçirildiğini vurguladı.
Mehmet Nane, “Hoşumuza gitse de gitmese de, kabul etsek de etmesek de uymak zorundayız. Biz de uyduk” ifadelerini kullanarak, havacılık sektöründe belirlenen kuralların tüm firmalar için bağlayıcı olduğunu belirtti.
Açıklama, artan maliyetler ve havayolu şirketlerinin hizmet politikalarıyla ilgili tartışmaların sürdüğü bir dönemde dikkat çekti.
İlginizi Çekebilir