Yaşlı kadın 9 gündür aranıyor

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 4 Ocak tarihinden beri kayıp olan 65 yaşındaki Nuriye Parmaksız'ı arama çalışmaları devam ediyor.
(İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 4 Ocak tarihinden beri kayıp olan 65 yaşındaki Nuriye Parmaksız'ı arama çalışmaları devam ediyor.
Nuriye Parmaksız'ın en son görüldüğü Gölbaşı-Malatya Karayolu üzerindeki HES Barajının etrafı ekipler tarafından didik didik aranmış AFAD, Jandarma ve Polis ekiplerinin karadan, insansız hava aracı (İHA) ve dronlarla da havadan aramalar yapılmıştı.
9 gündür her yerde aranan Nuriye Parmaksız’ın Göksu Nehrine düşüp baraj gövdesine kadar sürüklenmiş olabileceği ihtimali üzerine baraj kapakları kontrollü olarak açılmıştı. Baraj sularının boşaltılmasıyla da Nuriye Parmaksız’ın izine rastlanılmadı.
Toplam 154 kişiden oluşan arama ve kurtarma ekipleri, Parmaksız’ın izine ulaşmaya çalışıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Ilıca’da Kış Yarı Geleneği Yaşatıldı
- Yıldırım: “Necmettin Erbakan Hocamızın D-8 Vizyonu Batı’nın Ahlaki Çöküşü Karşısında Yeniden Anlam Kazanmıştır”
- Malatya’da yoğun sis etkili oluyor, görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü
- Murat Yıldırım Malatya Yeşilyurtspor’un Yeni Teknik Direktörü Oldu
- Amatör Lig Maçında Kalecinin Dili Boğazına Kaçtı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.