chp
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.93
  • ALTIN
    2439.6
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64652.4$

Sözde sanatçı Sezen Aksu'ya tepkiler devam ediyor


Sözde sanatçı Sezen Aksu'ya tepkiler devam ediyor
Albümünde Hazreti Âdem ve Hazreti Havva'ya hakaret eden sözde sanatçı Sezen Aksu'ya tepkiler çığ gibi büyüyor.

İslam'ın kutsallarına ve değerlerine saldıran, hakaret eden sözde sanatçı Sezen Aksu, "şahane bir şey yaşamak" isimli son klibinde ilk insan ve ilk peygamber Hazreti Âdem ve Hazreti Havva annemize hakaret etti.


Aksu'nun şarkısında "Biniyoruz bir alamete / Gidiyoruz kıyamete / Selam söyleyin O c…. / Havva ile Adem'e" şeklinde hakaret ediyor.

​Sözde sanatçı Sezen Aksu'ya tepkiler devam ediyor

Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül ile Birlik Diyanet-Sen Genel Başkanı Kenan Ak, yaptıkları yazılı açıklamalarda sözde sanatçıya tepki gösterdiler.

Böyle şarkı sözü mü olur? şeklinde tepkisini belirten Mil Diyanet-Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, “Sezen Aksu'nun ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ adlı son klibinde ilk insan ve ilk peygamber Hazreti Âdem (Aleyhi ve Sellem) ve Hazreti Havva için ‘Selam söyleyin o c…. Havva ile Adem'e’ ifadelerinden dolayı sözde sanatçıyı aziz milletimizden özür dilemeye davet ediyoruz. Gün geçmiyor ki, dini değerlerimizle alay edilmesin. Ya bir sanatçı tarafından ya bir siyasetçi tarafından veya kendini bilmez bir komedyen tarafından her gün dini değerlerimiz ile alay edilmekte ve değerlerimiz aşağılanmaktadır. Sözde şarkıcı Sezen Aksu'nun, rezil klibindeki, peygambere hakaret içeren sözleri değiştirmemesi ve özür dilememesi durumunda Mil-Diyanet Sen olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımızı saygıyla duyururuz.” dedi.



Bir tepki de Birlik Diyanet-Sen Genel Başkanı Kenan Ak’tan geldi. “Hadsiz Sezen Aksu haddini bil” diyerek açıklamasına başlayan Ak, “Binmişiz bir alâmate / Gidiyoruz kıyamete / Selam söyleyin o c…. / Havva ile Adem’e sözlerini şarkı yaparak Hazreti Âdem ve Hazreti Havva annemize c…. diyerek hakaret eden Sezen Aksu! Senin ahlaksızlık dışında ne ilmin var ki sen Hazreti Âdem (Aleyhi ve Sellem) ve Havva anamıza dil uzatıyorsun. Sanatçı veya başka bir şey olmak demek sana benim dini değerlerime ve inancıma bırak hakareti söz söyleme hakkı bile vermez. Müslüman bir ülkede yaşıyorsun ve benim dinime inancıma Âdem babamıza ve Havva anamıza hakaret ediyorsun. Seni Sendikam Diyanet Birlik Sen ve şahsım adına en şiddetli şekilde kınıyorum. Yazıklar olsun sana. Devlet yetkililerinden Bu Haddini bilmez Kadının Hazreti Âdem ve Hazreti Havva’ya hakaret ettiği şarkının tüm platformlardan kaldırılmasını bekliyoruz. İnsanlığın ilk atası Hazreti Ademe ve anamız Hazreti Havva’ya yapılan bu hadsizliğin ve mukaddesatımıza yapılan hakaretin cezasız kalmaması için dini hassasiyeti olan savcı ve avukatları Allah rızası için göreve davet ediyorum.” şeklinde belirtti. (İLKHA)


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!