chp
Malatya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63680.590$

Siyer Yarışmasına katılan Mehmet amca: "Nefes aldığım sürece katılacağım

Siyer Yarışmasına katılan Mehmet amca: "Nefes aldığım sürece katılacağım
Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın düzenlediği Siyer Yarışmasına Malatya'da katılan Mehmet Özel, bu kervanda bulunmak için her sene yarışmaya katıldığını belirterek, Allah ömür verdiği sürece Siyer Yarışmasına katılmaya devam edeceğini söyledi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla bu yıl 12'incisi düzenlenen Siyer Yarışması, Tüm Türkiye'de olduğu gibi deprem bölgesi Malatya'da da 7'den 70'e her yaştan binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.


Girdiği siyer yarışması ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan Mehmet Özel, (62) Siyer Yarışmasına her yıl katıldığını, Pandemi sürecinde ise online katıldığını belirterek, Allah ömür verdiği sürece Siyer Yarışmasına katılmaya devam edeceğini söyledi.

"Bu kervanda bulunmak için İnşallah nefes aldığım müddetçe bu yarışmaya katılacağım"

Mehmet Özel

Pandemi'den önce 2 sene siyer yarışmasına katıldığını söyleyen Özel, "Pandemi döneminde de online yarışmaya katıldım. Geçen sene de deprem olduğu için yarışma yapılamadı dolayısıyla katılamadım. Çok güzel bir yarışmadır. Bu bir Peygamber kervanıdır. Biz de bu kervana katılmak için gayret sarf ediyoruz. İnşallah sağ olduğum ve nefes alıp verdiğim müddetçe bu yarışmaya katılacağım. Bu yarışmaya katılan herkes kazanmıştır. Çünkü kaybedeni olmayan bir yarışmadır. Biz de peygamberimizi sevdiğimiz için ve onun yolunda olmak için bu yarışmaya katılıyoruz. Bu yarışmayı düzenleyenlerden de Allah razı olsun. Kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

"Sadece 2 soruyu tam bilmediğim için boş bıraktım"

Kitap okumayı çok sevdiğini ve kitabı bir haftada bitirdiğini söyleyen Özel, "Kitabı bir haftada bitirdim. Toplamda iki kere okudum. Tabi illa bir şey kazanmak için yarışmaya katılmıyorum. Bu kervanda olmak için giriyorum. Sorularının çoğunu cevapladım, 2 tanesini tam bilmediğim için boş bıraktım. İnşallah cevapladıklarım doğrudur. Genç, yaşlı herkesin bu yarışmaya katılmasını istiyorum. Çünkü kaybedeni olmayan bir yarışmadır. Ve herkes şimdiden kazanmıştır. Çocuklarımın da kayıtlarını yapmıştık ama araç olmadığı için onlar gelemediler. İnşallah seneye sağ kalırsak 5-6 kişi gelir yarışmaya katılırız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
https://ilkha.com/kultur/siyer-yarismasina-katilan-mehmet-amca-nefes-aldigim-surece-katilacagim-378115

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!