Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66917.104$

O başkan adayı Ak Partiden istifa etti, Yeniden Refaha başvurdu

O başkan adayı Ak Partiden istifa etti, Yeniden Refaha başvurdu
AK Parti'den Yazıhan İlçe Belediye Başkan Aday Adayı olan İhsan Akın, istifa ederek Yeniden Refah Partisi Yazıhan Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurdu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Partiden Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı olan İhsan Akın, AK Partide bulunan aday adaylığı dosyasını çekerek; Yeniden Refah Partisinden Yazıhan Belediye Başkanlığı için Aday Adayı oldu. Beraberinde bulunan kalabalık grupla birlikte Malatya Ticaret Sanayi Odasından başlayarak Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığına yürüyen Akın, aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Bazı nedenlerden dolayı dosyamızı çektik

AK Partiden istifa nedenini açıklamayan Akın, "Bildiğiniz gibi yıllardır Malatya'da çalışan, emek veren, biri olarak bir yola çıktık. Yola çıktığımız zaman iki buçuk ay boyunca büyük bir teveccühle Yazıhan ilçemizde çalıştık. Ama bazı nedenlerden dolayı dosyamızı geri çektik. Bugün de Yeniden Refah Partisi'nde inşallah kaldığımız yoldan büyük bir teveccühle yolumuza devam ediyoruz. Bu son 2-3  gündür müthiş derecede bize bir destek var. Bize destek olan, bizim yanımızda olan, bizimle birlikte yol yürüyenlerden Allah razı olsun diyorum. Bundan sonra da inşallah Bilal Başkanımızla Yeniden Refah Partisi'nde yolumuza durmadan, usanmadan, en hızlı şekilde devam edeceğiz" dedi.

Malatya'ya Refah belediyeciliğini kazandıracağız

Akın'ı kapıda karşılayarak başvurusunu alan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım yaptığı açıklamada,"Bugün burada da görüldüğü gibi Yeniden Refah Partimiz bundan 4-5 yıl önce ilk kurulduğu zaman bir kartopu gibiydi ama şimdi kocaman bir kartopu oldu. Büyüyerek geliyor inşallah. Sizin de katılımlarınızla bizlere güç kuvvet geliyor ve ben inanıyorum Malatya’mızın bütün ilçelerinde ve büyük şehirde, merkez ilçelerde, Refah Partisi belediyelerini kazanacağız ve nasıl hizmet edildiğini burada tüm dünyaya göstereceğiz inşallah. Bugün de kendisini yakinen Takip ettiğim, yıllardır tanıdığım, yaptığı her işte başarılı sonuçlar elde eden, Malatya'da sürekli kendinden bahsettiren, İhsan Akın kardeşimiz, abimiz, partimize, arkadaşlarıyla beraber katılıyorlar. Ve inşallah onların katılımıyla biz daha da güçleneceğiz. Ve belediye seçimlerinde daha iddialı olacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!