Minibüsçülerin “ceza” tepkisi trafiği kilitledi

Malatya'da Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) üzerinden uygulanan trafik cezalarına tepki gösteren minibüsçülerin kent merkezinde düzenlediği konvoy nedeniyle trafik kilitlendi.
(İHA) - Malatya'da Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) üzerinden uygulanan trafik cezalarına tepki gösteren minibüsçülerin kent merkezinde düzenlediği konvoy nedeniyle trafik kilitlendi.
Malatya'da Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası bünyesinde hizmet veren bir grup minibüsçü, KGYS üzerinde uygulanan trafik cezalarına tepki göstererek kent merkezinde konvoy düzenleyerek tur attı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğü önünde bir araya gelen daha sonra ise kent merkezine hareket eden grup İstasyon kavşağında polis ekipleri tarafından durduruldu.
Çevre yolu üzerinde trafiğin bir süre kilitlendiği olayda yapılan görüşmenin ardından minibüsçüler bölgeden ayrılınca trafik de normale döndü.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- CHP’den Operasyonlara Sert Tepki: “Kirli Düzen Karşısında Boyun Eğmeyiz”
- CHP’li Belediye Başkanlarına Operasyon: Muhittin Böcek, Zeydan Karalar ve Abdurrahman Tutdere Gözaltında
- Fırat Kalkınma Ajansı’ndan Yeşil Dönüşüme 28 Milyon TL’lik Önemli Destek
- Salköprü Mahallesi Yeni Konutlarla Canlanıyor
- Yeşilyurt Belediyesi’nden Çilesiz Mahallesi ve Çevresi İçin Önemli Yeni Proje
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.