MİAD, Malatya'ya 1.004 Konteyner Getirdi

Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD), tarafından Malatya’ya inşa edilecek 1004 konteynerin 405 tanesinin kurulumu tamamlandı
Konteynerlerin açılışını gerçekleştirmek için Malatya’ya gelen MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş ve beraberindeki gazeteciler, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında bulunan Afet Koordinasyon Merkezinde açıklamalarda bulunan Başkan Gürkan, MİAD’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Gürkan, Malatya’daki son gelişmeler hakkında bilgiler aktardı.
Malatya’ya kazandırılan bin 4 konteyner için MİAD Yönetim Kuruluna teşekkürlerini ifade eden Başkan Gürkan, “Depremin yaralarını sarma noktasında Malatyalı İş Adamları Derneğimizin emeği büyüktür. Hayırsever iş adamlarımızın binlerce konteyner getirmeleri ve vatandaşlarımızın açıkta kalmaması noktasındaki hassasiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Malatyalı olma ruhunu burada güzel bir şekilde ifade ettiler. Bu süreç içerisinde bizlere yardım eden, dua eden ve acımızı paylaşan başta Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, valilerimize, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, kaymakamlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarına ve değerli hemşerilerime teşekkür ederim.
MİAD’ımız İstanbul’daki iş adamlarıyla yapmış olduğu görüşmeler kapsamında Malatya’ya 1004 adet konteyner getirdiler ve bunun 405 tanesinin açılışını gerçekleştireceğiz. Yapılan çalışmalar neticesinde geri kalanlarında tamamlanacağını ifade etmek istiyorum. 405 ailemiz daha çadır hayatından kurtulup, sağlıklı bir ortamda hayatlarını idame etmeleri noktasında imkân sunan başta Yunus Akdaş başkanımıza ve tüm MİAD üyelerine teşekkür ediyorum. İstanbul’daki iş adamlarımıza da müteşekkir olduğumu ifade etmek istiyorum. Neticede bu yaraları el ele vererek hep birlikte saracağız” dedi. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, ise MİAD tarafından Malatya’ya yapılan 1004 konteyner yardımı için MİAD Başkanı Yunus Akdaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt’ta ailelerin hikayesi perdeye taşınıyor
- TOBB Malatya Genç girişimciler kurulu tarafından kadın girişimci Hafure Adak’a plaket
- İnönü Üniversitesi, Malatya Tanıtım Günleri’ne renk kattı
- Malatya’da Balkon Faciası: Genç Kız Ağır Yaralandı
- Battalgazi’de Ücretsiz LGS ve YKS Kursları Yoğun Talep Görüyo
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.