Malatya’da torbacı operasyonu: 13 gözaltı

Torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda, bir miktar uyuşturucu madde ile çok sayıda yeşil reçeteye tabi hap ele geçirilirken 13 şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı.
Malatya Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğünün torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yaptığı operasyonlarla ilgili açıklamada bulundu.
Yapılan açıklamada, “Projeli Dosya kapsamında delillendirilmesi tamamlanan 14 hedef şahsa ait adreslere eş zamanlı operasyon yapılmış olup; 14 parça halinde 209,81 gram Esrar maddesi, 88 adet Yeşil Reçeteye tabi hap, 6 parça halinde 6,43 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.” denildi.
Dosya kapsamında 13 şüpheli şahsın yakalandığı ve ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği belirtilen açıklamada, firari 1 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği kaydedildi. (İLKHA)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Arıcılara Destek Başvurularında Süre Uzatıldı
- Malatya’da Kışın İlk Habercisi Yama Dağı Oldu! Zirveye Mevsimin İlk Karı Düştü
- Hekimhan’da Cumhuriyet Coşkusu Salona Sığmadı! 103. Yıla Görkemli Kutlama
- Malatya Kitap Fuarı’nda Depremin Psikolojik İzleri Konuşuldu
- LGS Tarihi Belli Oldu! Milyonlarca Öğrencinin Beklediği Sınav Takvimi Açıklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.