Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2391.5
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    61873.72$

Malatya'da rezerv alan sayısı 32'den bakın kaça yükseltildi!

Malatya'da rezerv alan sayısı 32'den bakın kaça yükseltildi!
Malatya'da gerçekleşen Akçadağlılar Buluşmasına katılan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 'Temel meselemiz şehrimizden göç edenlerin tekrar kente döndürülmesi. Bunun hesabını yapıyoruz, bunun içinde Malatya'yı biran önce ayağa kaldırmamız lazım' dedi.

Mevlana düğün salonunda gerçekleşen Akçadağlılar buluşmasına AK Parti Gurup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Cumhur İttifakının AK Parti ve MHP teşkilatları ile Akçadağlılar katıldı.

 

Programın açılışında konuşan Cumhur İttifakının AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hasan Ulutaş, düzenledikleri toplantıya katılanlara teşekkür ederek, “Rabbim bizleri utandırmasın. Çıktığımız bu yolu İnşallah başarıyla tamamlayacağız” dedi.MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş ise 6 Şubat’ta büyük bir afet yaşadıklarını belirterek, “Hepimiz yaralandık, yasımız vardı. Yaralarımızı devletimizin desteği ile el birliği ile sarıyoruz. Memleketi tekrar ayağa kaldırmak için gayret ediyoruz. 6 Şubatın yaralarını sarmak, memleketi ihya ve inşa etmek için cumhur ittifakının çabasına destek vermemiz gerekiyor” ifadelerine yer verdi.AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit’te yaklaşan yerel seçimlerin önemine değinerek sandığa gideceklerin mutlaka adayları iyice araştırmasını ve öyle karar vermesini istedi. Cumhur ittifakı olarak Malatya’yı en kısa sürede ayağa kaldıracak adaylarla yola çıkıldığını belirten Geçit, “İnşallah Akçadağ’da Hasan Ulutaş, Yeşilyurt’ta bizleri, Büyükşehirde de Sami başkanımızı güçlü bir şekilde desteklemenizi istiyoruz ki elimiz güçlü olarak merkezi hükümetin hizmetlerini sizlerin ayaklarınıza getirelim” dedi.

Malatya’yı bir an önce ayağa kaldırmamız lazım”

 

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ise konuşmasında seçim sürecinde işledikleri ana temanın yıkılmış Malatya’yı biran önce ayağa kaldırmak olduğunu dile getirerek, “Malatya’mızda toplamda 70 bine yakın hak sahibimiz bulunuyor. Allah’ın izniyle bu hak sahibi kardeşlerimizin konutlarının inşaatları sürüyor. Bir kısmını bitirip teslim ettik. Her ay belli oranda teslime de devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!