Malatya'da narkotik operasyonu

(MHA) - Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kamuoyunda “torbacı” olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 08-09 Ocak 2026 tarihleri arasında fiziki takibe dayalı üç ayrı operasyon gerçekleştirildi.
Yürütülen çalışmalar kapsamında 5 ikamet, 1 araç ve 5 şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramalarda; 3 bin 326 adet sentetik ecza, 313 gram sentetik kannabinoid, 257 adet ecstasy hap, 22 gram metamfetamin, 2 gram esrar ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.
Operasyonlar neticesinde hedef konumunda bulunan 5 şüpheli şahıs yakalanırken, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklandı. Diğer 2 şüpheli şahıs ise Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda gözaltına alınarak haklarındaki işlemlerin sürdüğü bildirildi.
Emniyet yetkilileri, gençleri ve toplumu tehdit eden uyuşturucu madde ticaretine karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayarak, kamu düzeni ve toplum sağlığının korunmasına yönelik operasyonların aralıksız sürdürüleceğini kaydetti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Vali Yavuz: “Konteynerlerde Kalanların Sayısı 10 Binin Altına Düştü”
- Karademir’den Çiftçinin Sorunlarına Dikkat Çeken Çağrı: “Üreticiyi Kaybedersek Üretimi De Kaybederiz”
- Sadıkoğlu: “KOSGEB Borçları Silinmeli, Bu Mümkün Değilse En Az İki Yıl Ertelenmeli”
- 16 Kişinin Öldüğü Hayat Sitesi Davasında Karar: 4 Sanığa Hapis Cezası, 1 Sanığa Beraat
- Malatya’da Eylül Ayında 899 Konut Satıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.