YENİDEN REFAH
MEMURSEN
Malatya
19 Ocak, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Malatya’da Hayırseverlerden Tekerlekli Sandalye Desteği

Malatya’da Hayırseverlerden Tekerlekli Sandalye Desteği

 (MHA) - Çarmuzu Mahallesi’nde yaşayan ve sağlık sorunları nedeniyle yürüme güçlüğü çeken bir vatandaşa, hayırseverlerin iş birliğiyle tekerlekli sandalye desteği sağlandı.

 

Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesi’nde ikamet eden ve osteoporoz hastalığı nedeniyle günlük yaşamda hareket kısıtlılığı yaşayan Bessey Duruk’un tekerlekli sandalye ihtiyacı, hayırseverlerin koordinasyonuyla karşılandı.

 

Hasan Kuzu ve Kemal Geçit’in öncülüğünde bir araya gelen hayırseverler tarafından temin edilen tekerlekli sandalye, Duruk’a teslim edildi. Gerçekleştirilen destek, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Hasan Kuzu ve Kemal Geçit, yaptıkları değerlendirmede toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaparak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik desteklerin imkanlar ölçüsünde sürdürüleceğini ifade etti.

 

Tekerlekli sandalyesine kavuşan Bessey Duruk ise sağlanan desteğin günlük yaşamını önemli ölçüde kolaylaştıracağını belirterek hayırseverlere teşekkür etti.

 

Mahalle sakinleri, bu tür sosyal sorumluluk örneklerinin yaygınlaşmasının toplumsal birlik ve beraberliğe katkı sunduğunu dile getirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!