Malatya’da Asker Konvoyu Trafikte Karışıklığa Neden Oldu

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde asker uğurlama konvoyu sırasında polis ekipleriyle yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek arbedeye dönüştü. Olayın ardından polise mukavemet iddiasıyla çok sayıda takviye ekibi bölgeye sevk edildi.
Olay, gece saat 23.00 civarında Yüzakı Bulvarı’nda bulunan Yüzüncü Yıl Kent Parkı yakınlarında meydana geldi. Asker uğurlaması için konvoy oluşturan grup ile trafik polisleri arasında çıkan tartışma, kısa sürede fiziksel çatışmaya evrildi.
Bölgeye gelen çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi, arbedeyi kontrol altına almak için müdahalede bulundu. Trafik, yaşanan olay nedeniyle yoğun şekilde kilitlendi. Olay sırasında fenalaşan iki kişi ise sağlık ekiplerinin müdahalesiyle tedavi edildi.
Konu ile ilgili inceleme başlatıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- En çok yastıkaltı altını bulunan 10 şehir
- “Çok Güzel Hareketler 2” Malatya’da Kahkaha Dolu Anlara Sahne Oldu
- CHP’nin Oyunu En Fazla Artırdığı İller Belli Oldu, Malatya Üst Sıralarda
- Yeşilyurt’ta İkinci Taziye Evi Karakavak Mahallesinde Hizmete Girdi
- Ağbaba “Malatya Sanayi Koridorunun Dışında Bırakılamaz”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.