Malatya’da 2 ayrı kazada 3 kişi yaralandı

Merkez Battalgazi ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Y.U. idaresindeki 44 PA 690 plakalı araç ile C.E. (36) idaresindeki 44 ADC 844 plakalı araç Paşaköşkü Mahallesi Gönültaş Caddesi üzerinde çarpıştı. Meydana gelen kazada sürücülerden C.E. yaralandı.
Bir kaza da Hasan Varol Mahallesi Gönültaş Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.D. idaresindeki 44 LY 826 plakalı otomobil, sürüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle bir apartmanın bahçesine girdikten sonra ters döndü. Meydana gelen kazada sürücü F.D. ile birlikte M.D. yaralandı.
her iki kazada yaralananlar olay yerine çağrılan ambulansla ildeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, kazalarla ilgili incelme başlatıldığı öğrenildi. (İLKHA)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Arıcılara Destek Başvurularında Süre Uzatıldı
- Malatya’da Kışın İlk Habercisi Yama Dağı Oldu! Zirveye Mevsimin İlk Karı Düştü
- Hekimhan’da Cumhuriyet Coşkusu Salona Sığmadı! 103. Yıla Görkemli Kutlama
- Malatya Kitap Fuarı’nda Depremin Psikolojik İzleri Konuşuldu
- LGS Tarihi Belli Oldu! Milyonlarca Öğrencinin Beklediği Sınav Takvimi Açıklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.